DO FOLLOW ME. THANKS .
TAKEN BY ZULPOK

Followers

Monday, 14 November 2011

genap setahun ):

sedih sangat2 , walaupun dengar je setahun , tapi, awk still x berubah . kenape??
saye taw, sye xlawa macam kawan saye. sebab tu awk suke rapat2 ngan dye ,
cakap pun melibatkan nafsu .saye nie perempuan . saye tak nak hati saye terluka sebab menda yang berlaku hari2 . takkan awak nak mintak maaf sokmo kalaw awk wat salah ??  sekali wat salah,sekali tu mintak maaf .
macam trademark awak la kan , kalaw betul , baik saye xmarah awk je ,,
saye tak suke awk rapat ngan kawan saye !!  awk suke ke saye rapat bodoh2 ngan kawan awk ??
**
b , mintak maaf . saye ajok awk sambut anversariee kite hari nie , tapi,, awk wat 'lereyy' ..rase hati ..
setahun sekali ,kn xboh, saye dok pernah sambut sebelum nie , sebab tuh saye nak awk jadi yang pertame sambut same2 ngan saye , dunia akan indah jika memenuhi segala harapan dan impian kite kan ??
cinta akan mati jika tiada sokongan yang sesuai , sokongan saye iatu awk .
setahun kite kapel , kite masih x lalu haluan yang same , ):   saye taw, permulaan hari ini paling sakit ,
tapi, nanti , kite akan bahagia sebahagia-bahgiaanyeeeee ,, (: baii

sedih lagi ):

tiga hari berturut-turut .. tiga hari berturut-turut aku ngan dye gaduh . padahal baru je 1tahun, 1 hari kape.
aku rase, dye dah xsyg aku lagi .  nangis tak henti2 sebab pakwe . nonsense ,,
aku tahu, aku tak cantik macam org lain . kalaw lah aku cantik, memang dye sayang kat aku ,, xgaduh2 lagi .
 baii

Thursday, 3 November 2011

halal dan haram

ouke .. perhatikan title di atas ..
halal dan haram .. banyak betul kan benda yang diharamkan diciplak ke - barang yang halal..
banyakk nyee klon logo rasmi cop jakim yang tak diiktiraf ,, manusia2 ,, dah tu memang xhalal .. jangan la nak hipokrit pulak ..
nie laa antaranye nye logo2 yang tak diiktiraf jakim  ,, pade kawan2 aku kat fb/ blogger .. jangan tertipu plak erk ..
nie,,imy mazlan nak membantu je , nak sharing2 ciket2...
(klik untuk besarkan)



OUKE ! 
kalau kamu semua nak beli se-something, pastu dia ade cop halal. jangan percaya sangat laa ..
even dye tulis jawi sekalipun ..
cop jakim hanya ade satu (rasenye) ..
iatu :-




p/s : kalaw kamu nampak tanda halal selain dari nie,, pandai2 laa korang decide erkk ..

bai-bai !! (: