DO FOLLOW ME. THANKS .
TAKEN BY ZULPOK

Followers

Thursday, 3 November 2011

halal dan haram

ouke .. perhatikan title di atas ..
halal dan haram .. banyak betul kan benda yang diharamkan diciplak ke - barang yang halal..
banyakk nyee klon logo rasmi cop jakim yang tak diiktiraf ,, manusia2 ,, dah tu memang xhalal .. jangan la nak hipokrit pulak ..
nie laa antaranye nye logo2 yang tak diiktiraf jakim  ,, pade kawan2 aku kat fb/ blogger .. jangan tertipu plak erk ..
nie,,imy mazlan nak membantu je , nak sharing2 ciket2...
(klik untuk besarkan)



OUKE ! 
kalau kamu semua nak beli se-something, pastu dia ade cop halal. jangan percaya sangat laa ..
even dye tulis jawi sekalipun ..
cop jakim hanya ade satu (rasenye) ..
iatu :-




p/s : kalaw kamu nampak tanda halal selain dari nie,, pandai2 laa korang decide erkk ..

bai-bai !! (:

0 manusia je comment:

Post a Comment

dah habis baca ? tinggalla komen . satu pun oke la . hahha tankss ..