DO FOLLOW ME. THANKS .
TAKEN BY ZULPOK

Followers

Thursday, 22 December 2011

GAME .

nie satu permainan yang aku wat .. cube korang sebut mengikut warna ..sebut dengan LAJU yep .


click untuk lebih jelas .


ini membuktikan, otak kita lebih peka membaca berbanding mengenal warna ..
SEMOGA SUCESS !! 


written by : imy

Tuesday, 20 December 2011

dunia .

Dunia semaki berubah . tanpa kita sedar,tanpa kita memahami sepenuhnya .
betul cakap org , life is short . smile if u still have teeth . HAHA .
kita takleh nak tentukan bile mase ite leh stop-kan gelak ketawa kite,tangisan kite,senyuman kite,buat
selama-lamanya . enjoy-enjoy jugak , kene ingat, masa bergerak amat cepat .
adakah anda masih puas hati ape yg berlaku kelmaren ? tidak,, anda seorang manusia .
manusia sering berasa tidak puas hati  .
manusia ditakdirkan 'setiap pertemuan,ade perpisahan' .
so, peganglah kata-kata  itu . mungkin ia membuat kan kite takkan lupa pade masa yang selalu
mengejar kita .  mengejat tanpa penat . 

-wrtiten by: imy 

Saturday, 17 December 2011

terima kasih kawan ,

assalamualaikum !! ?? 

sihat dok semua?? saye sihat je .. oke tak lagi blog saye nie?? em . tak seberapa pun . sebab sye suke yang simple-simple . tapi,saye bukan wat sengsorang hias blog nie . dengan bantuan 'gerak sapoh purple'  (fb) ,
saye dapat siapkan blog niem .. tak lupa gak 'nur jannah abdullah' (fb)  yang ajar saye camne nak wat shoutbox tuhh .terima kasih sangat-sangat ..hihihi tanpe bantuan kamu semua, memang aku pening sebab xtaw nak design camne . tp, nie bereh doh siket-siket .. takat nie je . malas nop tulis panjang-panjang .. hoohoh bai-bai

thanks sebab baca ::  (:

Friday, 16 December 2011

hari berganti hari .. masa berlalu dengan cepat . berat badan semakin bertambah . ketinggian pula meningkat .
wowww . banyaknye perubahan . begitu juga kisah tentang aku ngan si sia . kekasih aku.
dah 397 hari dah aku kapel ngan dye . ouh . dok lame mane .. haha memang tak lame .tp,aku dah tau semua tentang dia .(maybe??)  .. kami selalu gaduh . gaduh sampai tak ingat dunia . dalam pergaduhan tu,kami keluarkan perasaan yang ter-sampah dalam hati . detik tu jugak , masing-masing berubah perangai .
yaa . fight is good . memang la . gaduh tu sebab jelus ,kalaw tak jelus, tak sayang , kalaw tak sayang,tak kenal, kalaw xkenal, maka tak cinta .kalaw tak cinta , tak perlu dirindui ,.kan ?? 
sebab tu jugak aku selalu wat hal . haha biar dye pujuk aku . sebab aku suke dipujuk . wkakaka 
perempuan,u know .. xkan nak hardcore 27 jam sehari kan? memang la kene stick-stick siket hati dye tuh .
kalaw tak letak garam dalam hati, x perfect la couple tuh . 
takkan la aku nak lepas dye macam aku lepas ikan dalam sungai camtu jea kan  setelah 17rintangan aku lalui nak dapatkan dye uh . 1tahun aku tunngu dye tackle aku , hahaha memang aku dalam kategori org yang bodoh laa kalaw aku lepaskan dye . pernah putus, tapi sambung balik ..

hanya mati maut ajal dalam clash-kan kite , (: