DO FOLLOW ME. THANKS .
TAKEN BY ZULPOK

Followers

Tuesday, 21 June 2011

nop paswod !!!

kepade yg berkenaan ,,, 
saia maw semula pswod sye,,,
hhahahaa bosann eaa..
tolgg r v mula pswod sye,,
bem r wtt ginie,, jgn pkse sye wt mende lain at awk..
sye perlukan fb sye,,
mane ar adil b ea !!!
awk ade fb,,sye xdok,,kam sye wt fb bru kangg..

Monday, 20 June 2011

korok keringggg..

emm.. aku dok suke org konkong ido0p aku,,
pe duk lam n***K*  ...
taw ork..


kbai..

Tuesday, 7 June 2011

pakat tolok moto weii !!

hahhahhaha... emang malang ah.. cian member aku,,fik or...moto ye mapuh.kes xdo0p
minyokk,,bodo agy,, hahhaaaha   kat bukit pulok..lakang moh aku,
so,,tolakk lhaa ramai2,, hahhaa moto skuter ego,,
4 org gy tolok,,, berat ekpomm.
maklumlhaa,,,kitorang niem puwann.. p,,tu pengalaman
ptame aku tolok moto,, hahaha emang katang ah sek2 niemm.
bekejasame lake,,, na,,fik,,aku,,asiah,,huhuh
best lepak rinim aw,,  ILY !!!!!!!!
duit rinim,,prabih kes beli air er,, hahhaa 
xpe r.. xkesohh,, member2 ak dok ngiree lake..
hehhehe
wtf ah mber aku !
aku sygg mgg,, sebab mg suke lanje aku tek,, ahaha
acu mg dok lanje aku,, emang aku dok sygg mg,,
hehehe --kidding--


bai bai  !!

Saturday, 4 June 2011

dunia ..........

ermm,, ade dok r org hok syg aku ?? macam family aku dulu2,,
dulu2,, family aku sume sayang aku,, tapi,, sejak aku yatim,,
aku kurang kasih sayang,, sumenyee banyok keje,, sampai satu hari tuh,,
aku dok jupe pom ayoh aku,, bangun tido..ayoh aku takdop doh,,malam baru balik,,memang ar
aku tido doh,, kak aku pom xdo0p doh,gy blajo lake,, tinggal sorg je kak aku,,
tu pom dok lekat kt rumoh,, ye laa, masing2 carik keje,, adik aku pomm,,slalu je dok jupe ye,,
sebab bizi ngan member2 ye,, so,, majority,,aku sengsorang ah kt rumoh,
aku pom rindu gok belaian kasih sayang mak,,ayah cam dulu2,,
aku nop gok macam org lain,, guraw2 ngn parents diorang,, 
p,aku bsyukur,,aku sempat rasekan perkare tuh,,
imy redha pemergian umi,,  skunk,,,  aku takkdo0p sesape dah,, nop ngadu,,
aku cume ade kawan2.. tu pom ramai saing2 hok makan same diri,,
aku ade BF,, kadang2 jee aku crite masalah aku at dye,,..tp,,xbyk r,, cume 
bile aku sedyh sangad2 baru lha aku citer at dye..sebab die xsuke aku crite tentg masalah aku,,
yelaa,, dah masalah kite,, takkan ade org yg nk dgr,
kengkadang tuh,, aku tpakse jumpe kaunselor sko0l aku,, sebab aku dah xtahan dh ngn mslah aku nim,,
cikgu2 sko0l aku slalu tanye,, aku de mslah tak,, p,,takkan aku nop crite,,
aku bukan lha suke sgt share,, aku suke pendam je,,
aku tak nak luahkan sebab aku tak nak org lain tahu mslah aku,, 
aku nakk sgtttx3 family aku cam dulu,,
caring satu same lain,,
p,,skunk,,sumenyee da brubah,,aku wat hal aku,,kaw wat hal kaw ..
camtuhh r..
p,,bukan lha terukk sangad kuarge aku nim,, cume bizi je,, ayah aku keje, emang lhaa bz,,
kawan2 kt sko0l aku sokmo ate "' napok sangat dok cukup kasih sayang "' 
mendee tuu peritt sgt taw bg seorg ank yatim,, aku taw ar mung ade fmly cukup.
jangan ar hine aku,,  aku dok mitok sume niee,, aku lu leh,, nok lari dari takdir nie,,
p,,ite manusia,, gane2,,kene lalui gax,,
someone xnk dgr mslh aku,, kalaw aku crite sal problem aku,, (mce ckp fon r) 
die wat 'derk' je,, uihhhhh  ~  dok buduu mane,,p,,leh than ar..
aku sygg fmly aku ,, lebyh segalenye,,
famly aku arw tmpt aku lame nie,, mngadu,, konsi crite,,
kadang2,,kalaw aku sakit perut pom ..aku akan bitaw at arwah umi aku,,
mulaa lhaa umi aku risaw,, nak bawak aku p hospitel pom ade,, haahhaa 
sweett sgt mende tuh..
p..skunk,, kalaw aku ade masalah lebyh teruk dpd  sakit perut tuhh,,
sume orgg wat xtahu,,
alasann :::  wohh,,,ekgy molek ahh, ::gy ah rehat.::makan ubat nung.:: n then,, tuko topics,,
taw tak,,betapaa sakitnyee haty bile kite mngadu kesakitan kite,p,dye wat xrisaw,,
malah,,blebe ,,
kalaw mase die sakit,, aku sampai nak hantar ubat at uwmah dia,,betapa risawnye .
p.. boleh ke aku disayangi macam dulu2?  xdok org nop support aku skunk nie,,
aku dah x larat nk hapai sume nie sndrian,,
aku harap,, seseorang akan hadir lam ido0p aku lpas nie n ubah sumenye kepade bahagia,,,
amin...
baii,,

Friday, 3 June 2011

hati que,,

urhhhhhhhhh   !!  macam-macamm lha,,sumenyee salah aku,
dah tu,, nape salohh kaw ?!  ermm,, wat ganer,, mende janji dahh,,
sume aku wat..salah,, p,,takpe.. aku 'suke' jee ,, hahhahhaha 
***winkkk?***  aku taklehh wat papee dahh,, jus relaxx, aku tak ar marah mane at dia,,
i loovveeeeee  youuuuuu  ~
nnti,,jgn wat cmtuhh agy erkk,,  update story niee sumenyee sal dia,,  
hihihikk  !!  

bai baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
)_____(

Thursday, 2 June 2011

terima kasih..

niat aku nop gura,, p..aku xrety base sket..mitok maaf..
pahnie...  janji takkan wat lagy..p..dah tlambt,,
aku sia2kn peluangg,,
hido0p aku skunk xdok sape2 doh..
aku yatim..  xdok sape nok dgr masalah aku,,
cume ade 'dye' lame nie,,,
ye ah wat aku lepas prasaan kalaw aku ade msalah..
skunk,, dye dah  xdew agy,,
mekasehh lame nie,,,,,,,

TIADA PENGANTI LAGI ....JANJI ..
gaduhh okmo ! 

Wednesday, 1 June 2011

lurve freEdom 11ven

                                                                                                                              
TO MY MEMBER,, AKU SYGGGG SANGAD-SANGAD MUNGG TAW ORKK,,
P..ade seko due tuuhh duk ngate lakam aku,, ingt aku dok tahuu orr,, hahaa
dully anjing2 gu,,
ikot mungg lhaa wehh wahaii sahbatt gu,,,
aku xkesoh ah ming nok ngate ke,,nok ngupatt ke,,
dok heran cket,, ahahaa

 

                                                                                                                              


gambar at atas nie ialah kawan2 aku,, sayanngg gilaaxx..p,,ade gok hok jenis xrety base,,

jeluss sal diri aku,, hurmm... manusiiaaaaaaaa..

wutevaa lha.... aku arap.. ite kawan pah tue,,

jang..na,,fiq,,aku syggg mung,,, hok lenn,, ciket2 je,, bak manyok ngaterr kat aku,,

haahahaa jangan ingat aku dok tahu nape hok mung ngate kt aku lame niem,

bai bai  !!


                                                                                                                              

sapeeeee niee ekk ... :: syhhhhh ::

sapee niee ekk,, hahhaha nie adelhaa ''bf'' gu,,,
bem caree ah ! aku sygg yee,,, ye niee pelik kett pade org,, ye suke ngusik,,
urhhh ~  
bf aku niem suke gura.. lue aku syes pom,,ye TAKKAN seyes,, dye suke guraw,,, p,
lue kadam ye wat seyes,,, bem galok gatal ah nok gura nge ye,, dam 'jerkoh' lue orr ..
p,,bagus gok adam lue wae gura,, haha dok ah bosan ngat ido0p orkk,,  
name ye zulfadhli fahmi ,, orang panggil ye 'pok'.. ntah papell tah ,,
pok nie,lue ye ade ngan member ye,bem arap ah nok berrr-feeling ngn ye,,
 hahah emg wajib no feeling..
ye suke gaul..mudoh kawan,,herann gu ,, hahaha
wut evaa lhaaaaa,,, yg pentg,, harte aku niee, takdop org no hambikk,,,
emang terlalu awal nok kaseh2 er,, p,, org kasehh,,ite kaseh tek,, haha
jenis ngikot,,ghanerr ngt ,, zaman modenn, 
pok baik ngan aku,, ye manyok v peluang at aku,,
tankss a lot,,, <3  I LY !!


MUSIM BER DOMO-KUN,, GANERR NGATTT,, HAHHAHA  
2 2 ORANG KUATT KOYA,, EMANG SABOH AR,, HAHAHA
ikot kaw larhhh maw kate pape punn,,
prinsip idop ku ''dully anjing gu nok kate nde pom ''

  bai bai  !!  

pasal kuarge gu !!



haaaaaaaa,,, nie family gu,,  comey2 lakerr ork,, haahhaa  
aku sorang menyorangg jee cendengg hor ! pka baju kale orenn,, 
maklmlaa,,anty pink !! huuhuhh
pic nie mce  kak hok sulong tunang with abg epul...
(dari kiri :: aku,, opy.. abah .. adik elly .. along.. ety )
sume kali ade 6,, mama je takdee ..urmm.. coz die dah takde,,
nie hapening famely coz sumeenyyee spoting,,, p,, ade gok ar kadang2 sakit aty ngn sume nieyhh,,
hahhahahhaah !! xpe.. sTill loverr u all.. 
mace aku sakit,, diorang niee arr yg jage gu,,
tankss a lot,,  skunk,, lam umoh aku ade 4 orang jep.. coz along n ety da takde,, gy blajoo lakee ..
tinggall laa aku 4 org,,, huhu mujur ade opy,, hok jage aku ,, abah,, adik lame nie,, dye ar yg masak tuk kami,,
tankss,, kadam2 ajim gok perang nge ye,, hahaha akit aty dibuatnyee,,bese ar,, adik wadik.
huhuh
abah aku,, gu sygg  yee ! hahhaha syhhhh  ~  semadd x abah aku ? hahhaa lue mg ate dok semad,, ADE AKU KESOH ?!  


ermmmm,,,, maw citer pe agy ekk,,
er..  bai bai     =]

em,, my vlogger ...

ginie benonye,,,,,,,,dulu aku wat doh mende vloggerr ea,,
p,,xingat taram paswed,, hahhaa
dok bodo mane,, p,, natg leh tahan,, hahaa`
hhahaha,, niee,, paswed skunk,, aku save molek2 doss,,
hahhaa kene follow mula ah !! arghhhhhhh  !! tekan  molekkk,,